Benvinguda al nou curs escolar

10/09/2018 - 08:00 h

Curs 2018-2019. El passat 6 de setembre, el professorat de Ciutat Vella es va retrobar al centre Arts Santa Mònica per donar la benvinguda al nou curs escolar.

Com cada any, el Servei Educatiu de Ciutat Vella convoca una trobada amb tot el professorat del districte de Ciutat Vella per donar la benvinguda al nou curs escolar. Enguany, la cita va ser el passat 6 de setembre al centre Arts Santa Mònica on mestres de tots els centres educatius, àmbits i especialitats es van retrobar.

Davant d’una gran participació de docents es van presentar les novetats i reptes del curs 2018-2019 per part de l’Àrea d’Innovació, Programes i Formació del Consorci d’Educació de Barcelona, del Centre de Recursos Pedagògics de Ciutat Vella, del centre Arts Santa Mònica amb la col·laboració de la Inspecció Educativa de Ciutat Vella i el suport del Districte de Ciutat Vella.

Seguidament, va tenir lloc la ponència a càrrec d’Ana Albalat i Eva Mateo sobre el projecte STEAM al segle XXI que s’està desenvolupant des de l’any passat des de l’Àrea d’Innovació, Programes i Formació del Consorci d’Educació de Barcelona.

El programa STEAM (Science, Technology, Art, Engineering and Mathematics) a les aules de secundària vol fer les ciències accessibles a tothom, nois i noies, ampliant la perspectiva de gènere i desmitificant la figura del científic lligada a un estatus socioeconòmic.
A Ciutat Vella, el curs passat es va iniciar una experiència molt semblant amb la participació dels instituts: Miquel Tarradell (Nutrició), Verdaguer (Jocs Matemàtics), Pau Claris, Milà i Fontanals (Sostenibilitat) i Pau Claris (Estació Ciutat).

Nou tret de sortida al curs escolar 2018-2019 amb el desig unànim de que aquest proper curs sigui molt millor que l’anterior.