Ja és aquí el Fes-te Gòtic!

03/04/2018 - 17:35 h

Festes populars. El dissabte 7 d'abril, veïns, veïnes i entitats organitzen una jornada festiva per reivindicar les places i carrers del barri com espai de convivència.

Amb el nom de ‘Fes-te el Gòtic!, el dissabte 7 d’abril, veïns, veïnes i entitats del Gòtic Sud organitzen una jornada festiva per reivindicar els carrers del barri com espai de convivència.

La festa, que enguany arriba a la tercera edició, tindrà lloc pels voltants de les places de la Mercè, George Orwell, plaça Pijoan, carrer Sils (plaça Papau) i el carrer de Milans. El veïnat, els comerciants i diverses entitats d’aquesta zona del Gòtic Sud volen  posar en valor aquest entorn com espai de relació i punt de trobada perquè esdevinguin un un espai de relació veïnal.

La jornada festiva, s’estructura en diferents espais autogestionats per comunitats de veïns, entitats i comerciants del barri, cada un amb el seu programa i el seu caràcter. Entre moltes altres activitats hi hauran tallers, un dinar popular, concerts i jocs al carrer. Per exemple a la plaça Papau, on es reivindicarà un espai sense cotxes s’hi faran concerts i activitats lúdiques.  A la plaça de la Mercè els músics més joves del barri tocaran rock al matí i seguiran els concerts a la tarda i la plaça Pijoan es dedicarà a la música africana, amb tallers i concerts. A més, una xaranga anomenada “xarangòtica” anirà connectant tots els espais de la festa durant el matí.

El Fest-te Gòtic està organitzat per GÒ/acció cultural, Bidasoa, Mariatchi, El Temple del Gòtic, La Vaca, Bahía i els veïns i veïnes del barri.