Konsulta'm +22: suport psicològic gratuït per a adults al Casal de Barri del Raval

29/06/2022 - 12:15 h

A l'espai s’ofereixen diversos tipus d’atenció: suport, detecció, orientació, acompanyament i derivació, si escau.

A l'espai s’ofereixen diversos tipus d’atenció: suport, detecció, orientació, acompanyament i derivació, si escau.

Konsulta’m +22 a CIutat Vella

El nou serveis adreçat a adults s’ubica a:

Aquest espai se suma a l’ubicat a l’adreçat a joves i adolescents de 12 a 22 anys.

  • Espai Palau Alòs
    C. Sant Pere Més Baix, 55, dilluns, de 16.00 a 20.00 h Telèfon: 600 460 754 konsultam_CV@parcdesalutmar.ca

Konsulta’m

L’espai Konsulta’m és un servei de suport psicològic adreçat a joves, adolescents i persones adultes atès per professionals de la salut mental. La seva finalitat és detectar i atendre de forma preventiva el patiment emocional i els problemes de salut mental de la població. És anònim, gratuït, es troba a tots els districtes de la ciutat i no requereix cita prèvia.

El Konsulta’m és una acció que forma part del Pla de salut mental de Barcelona 2016-2022, que té com a prioritat atendre la població infantil, adolescent i adulta jove.

Amb aquest servei es vol intervenir abans que el malestar psicològic s’agreugi o es converteixi en un problema de salut mental. També es vol potenciar una tipologia de servei que s’adeqüi més a determinats hàbits i dinàmiques per facilitar la vinculació i l’atenció.

L’espai també s’adreça a professionals com ara monitors de menjador, monitors d’esplais, professorat, personal d’equipaments municipals, etc., i que necessiten un assessorament sobre casos o situacions concretes que es poden trobar durant l’exercici de la seva tasca professional diària.