La Barceloneta s'omple de festa per la primavera

23/04/2019 - 10:30 h

Festes. Del 23 d'abril al 2 de juny arriba una nova edició de les Festes de Primavera, amb tota mena d'activitats per a totes les edats i per a tots els públics.

Del 23 d'abril al 2 de juny el barri mariner rep una nova edició de les Festes de Primavera, que tornen plenes d'activitats per a totes les edats i per a tots els públics.

Música, dansa, teatre, tallers, contes, xerrades, poesia… gairebé mig centenar d’actes s’oferiran a diversos espais del barri com el Centre Cívic  de la Barceloneta, la Biblioteca Barceloneta-La Fraternitat, la plaça Hilari Salvadó, la del Poeta Boscà, entre d’altres.

Entre el seguit de propostes que formen part de les festes, destaquen els actes que es faran durant la setmana de Sant Jordi, on el mateix dia 23 al davant de la Biblioteca La Fraternitat hi haurà un concert de jazz manouche, blues i soul a càrrec d’Acoustic Guiri. Els dies següents, a la mateix Biblioteca es faran diverses presentacions de llibres i al Centre Cívic Barceloneta el 25 d’abril es presentarà l’espectacle ‘La Tramuntana Screendance’.

El dia 3 de maig se celebrarà el Dia internacional de la Dansa on els alumnes de les escoles Alenxandre Galí, Mediterrània i Sant Joan Baptista, faran una flashmmob a les 11.30 h del matí a la plaça del Poeta Boscà, i a les 18 h hi hauran actuacions variades de dansa i música.

El dissabte 4 de maig al matí, a la plça del Poeta Boscà, al mercat i als comerços del barri, tindrà lloc l’activitat Juga amb Comerç, descobreix el teu barri, un joc de pistes amb la col·laboració dels comerços del barri i una Mostra de productes.

Un altre dels actes destacat serà la celebració del 25è aniversari de tres equipaments del barri, el Centre Cívic Barceloneta, el Casal Infantil i el Casal de Gent Gran Mediterrània. La festa tindrà lloc el dimecres 22 de maig, davant del Centre Cívic, i tohom hi és convidat a bufar les espelmes.

El dissabte 25 de maig, sortint a les 9.30 h des del Parc de la Barceloneta, es farà la 4a Marxa EntreNosaltres, una cursa no competitiva en el marc del projecte EntreNosaltres, un espai de treball conjunt entre les associacions de la Barceloneta vinculades amb l’alcoholisme i les drogodependències, que des del 2011 coordina actuacions orientades a la prevenció i atenció d’addiccions al barri.

I el mateix dissabte durant tot el matí, a la plaça del Poeta Boscà, hi haurà el Matinal de Primavera, Vine a la Repla! amb tallers, mostres, jocs infantils i familiars, actuacions musicals i la participació dels Gegantons i Gegants de la Barceloneta.

Consulta el programa de les Festes de Primavera de la Barceloneta en aquest enllaç.