Nous reglaments de participació ciutadana i de funcionament dels districtes

13/02/2014 - 12:00 h

Els projectes estan en fase d'exposició pública fins els 23 d'abril i es demana la participació de les entitats del territori per elaborar la nova normativa en sessions de treball per districtes.

Els reglaments de participació regulen els òrgans, els processos i els mecanismes de la participació en els afers municipals de Barcelona, tant de ciutat com de districte, així com els drets i deures dels ciutadans i ciutadanes en matèria de participació.

En tots els districtes es faran sessions de treball per tractar els nous reglaments de participació ciutadana i de funcionament dels districtes.

Al nostre districte tindrà lloc en el marc de la Comissió Consultiva de Benestar, Acció Social i Ciutadania el proper dia 20 de febrer a les 18.30h. a la Sala Ernest Lluch de la Seu del Districte. Per aquesta ocasió s’ha realitzat una convocatòria oberta a totes les entitats del territori.

Per tal de facilitar la comprensió dels documents i propiciar/potenciar el debat sobre temes relacionats amb la participació, el Grup de Treball del Consell de Ciutat i el CMAB (Consell Municipal d’Associacions de Barcelona) que aplega representants d’entitats i de la ciutadania, ha elaborat un material i una pàgina web: +

http://www.bcnparticipa.net/normes/

Aquesta pàgina inclou tota la documentació necessària per a aquesta reunió, Aquesta pàgina us permetrà accedir a la documentació i treballar-la en el sí de les vostres associacions.