La benvinguda al Nadal de la gent gran, a ritme de gospel!

09/12/2013 - 20:00 h

Els integrants del Barcelona Gospel Messengers - Tallers de Músics han fet moure de valent els assistents a l'onzè Concert de Nadal de Ciutat Vella per a la gent gran.

El Concert de Nadal de Ciutat Vella ha arribat a l’onzena edició i aquesta vegada hi han actuat els integrants de Barcelona Gospel Messengers – Taller de Músics, que han fet moure de valent els assistents a l’acte, al Saló de Cent, aquest dilluns a la tarda.

Vídeo ‘Concert de Nadal de Ciutat Vella’

Les set noies i els cinc nois de Barcelona Gospel Messengers, que han actuat en un espai de l’Ajuntament per primer cop aquest 9 de desembre, han escampat la força que els caracteritza en l’onzè concert que serveix per desitjar unes bones festes i tenir un record amb i per a les persones grans.

El grup ha fet gaudir els assistents dels temes consagrats del gospel contemporani i d’altres de més tradicionals. Uns temes que ha arranjat i adaptat el director, Ramon Escalé, que ha estat obsequiat amb un ram de flors.

Per la regidora de Ciutat Vella, Mercè Homs, la vitalitat de la gent gran és clau per a fer de Barcelona una ciutat més dinàmica.

Adreçant-se als presents, els ha felicitat i encoratjat a seguir mantenint aquest esperit i ànima “tan fresc i tan juvenil que teniu, i que necessitem que continuï encomanant-nos, perquè, com sempre us dic, quan us vinc a veure als casals és el millor que em passa al dia: m’encomaneu aquesta jovialitat i energia que teniu impregnades entre tots vosaltres”.

A l’acte també s’ha homenatjat Maria Fenoy, per la seva tasca de voluntariat i de dinamització social als casals municipals de la gent gran Josep Tarradellas i el del Pati Llimona. Ha rebut, emocionada, una placa commemorativa i un ram de flors, i ha tingut paraules d’agraïment pel reconeixement i per les persones que han estat al seu costat.

La funció dels casals municipals per a la gent gran és múltiple i ben diversa: fomenten la cultura, les relacions humanes, la salut, i, com s’ha subratllat, per a molts avis i moltes àvies representa, fet i fet, la seva segona llar.