L'alcalde presenta el projecte Raval Cultural

06/06/2013 - 11:00 h

Dijous 6 de juny a les 20 hores l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, presenta el projecte Raval Cultural al Monestir de Sant Pau del Camp, situat als jardins de Sant Pau del Camp.

Dijous 6 de juny a les 20:00 hores l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, presenta el projecte Raval Cultural al Monestir de Sant Pau del Camp, situat als jardins de Sant Pau del Camp. A l’acte hi assisteixen el conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell, el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat, i Innovació, Jaume Ciurana, i la regidora del districte de Ciutat Vella, Mercè Homs.

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, presideix l’acte institucional de presentació del projecte Raval Cultural, en el qual es podrà fer un petit tast d’aquest projecte que desplegarà tot un seguit d’accions per impulsar la identitat cultural del barri del Raval. Durant l’acte, es desvetllarà en un format original i innovador, la marca amb la qual s’identificarà el Raval Cultural, així com altres aspectes del projecte. L’acte es desenvolupa al Monestir de Sant Pau del Camp, situat als jardins de Sant Pau del Camp, a partir de les 20:00h.