Festa d'inauguració per la renovació del Parc de la Barceloneta

09/05/2013 - 00:00 h

A més de la reforma del parc, se celebrarà la inauguració del nou punt verd i l'acabament de les obres del carrer Judici.

El dissabte 11 de maig al matí al
Parc de la Barceloneta
tindrà lloc una gran festa per celebrar la renovació del parc, la instal·lació del nou punt verd i la remodelació del carrer Judici. Durant tot el matí hi hauran jocs, tallers, una exhibició de bitlles catalanes i un concert de la
Raval’s Band
. També es podrà visitar l’exposició
“Continuem el cicle de la matèria orgànica”
, situada al mateix Punt Verd.

El nou punt verd s’ha construït al costat de la
Fàbrica del Sol
, configurant un pol d’equipaments ambientals municipals en aquest espai de Ciutat Vella dins de l’àmbit de la sostenibilitat, el reciclatge, l’energia, la jardinería o l’aigua, entre altres.

Les reformes al
Parc de la Barceloneta
permeten crear nous espais per practicaresport, perquè els infants juguin i per a l’esbarjo dels gossos.

Amb les obres realitzades s’ha aconseguit un parc molt més funcional, amb una reorganització del pas dels usuaris, i amb tots aquells elements que els veïns li trobaven a faltar i que ara permetran desenvolupar activitat física, lúdica i social.

Pel que fa al carrer Judici, és tracta d’un dels eixos de connexió transversal del barri de la Barceloneta, que uneix la zona del passeig Marítim i la platja, amb el passeig de Joan de Borbó. La reforma s’ha dut a terme per donar prioritat als vianants i potenciar-hi aquest tarannà d’eix viari.