Nou equipament infantil a la Barceloneta

22/05/2013 - 21:31 h

De gairebé 700 metres quadrats, és la nova seu del Casal Infantil, i és el primer espai municipal al barri que disposa de ludoteca per a nens de 0 a 4 anys.

Aquest dimecres ha estat un dia de celebració per als infants de la Barceloneta, que han pogut trepitjar per primera vegada el nou equipament infantil situat al carrer d’Andrea Doria. La inauguració ha començat amb una cercavila que ha portat els més petits del barri fins a l’edifici, acompanyats d’animació infantil.

Nova seu del Casal Infantil

Aquest equipament serà la nova seu del Casal Infantil, que abandona el Centre Cívic de la Barceloneta, i d’aquesta manera amplia la seva capacitat d’oferir lleure als infants fora de l’horari escolar. Segons ha afirmat la regidora de Ciutat Vella, Mercè Homs, “un dels objectius d’aquest projecte ha estat descongestionar el centre cívic, que així guanya espai per a altres usos”.

Pensat per a les famílies

Amb una superfície construïda de 675 metres quadrats i un pati de més de 400 metres quadrats, aquest equipament disposa de 3 aules, una sala polivalent i una cuina. Com a novetat al barri, dóna servei de ludoteca per als més petits, de 0 a 4 anys, oberta segons la demanda.

Aquest projecte s’inclou en el Pla d’acció del districte i vol ser un eix vertebrador dels infants i el jovent de la Barceloneta, que en aquest espai podran gaudir de sales d’estudi nocturnes per a èpoques d’exàmens.