Festa de final de curs del projecte Acompanya un infant al Palau Alòs

06/06/2013 - 13:50 h

"ACOMPANY'ART", la jornada del compromís social de l'AFEV, tindrà lloc el divendres 7 de juny a les 18h.
Voluntaris, infants i joves del projecte d'Acompanyaments Educatius Individuals ocuparan l'escenari del Casal de Joves Palau Alòs per aportar el seu testimoni i ensenyar un conjunt d'activitats artístiques realitzades durant aquest curs.

Al llarg del curs 2012-13 més de 200 voluntaris universitaris i infants i joves de Barcelona han participat al projecte dels acompanyaments a nou barris diferents de la ciutat:
Besós;
Barceloneta;
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera;
Baró de Viver;
Ciutat Meridiana;
Torre Baró;
Poblenou;
Clot i
la Verneda.


ACOMPANY’ART és una gran ocasió per agrair-los el seu compromís social, participació i esforç, i donar-los un espai per presentar i compartir algunes de les activitats realitzades durant aquest any.


La jornada comptarà amb l’humor de la Montserrat Escopinya, la qual presentarà els diferents participants i realitzarà alguns trucs de màgia. L’acte començarà amb el testimoni de quatre parelles de voluntaris i infants i joves que explicaran la seva experiència. A continuació es projectarà un Lip Dub i un Harlem Shake realitzat pels mateixos joves que donarà pas al moment més artístic de la tarda: una mostra de percussió corporal, una altra de circ (Ateneu Popular 9barris), una de la dansa coupe décalé, i per acabar, la percussió Batubambam dels nens i nenes de la Barceloneta (XAMFRÀ, centre de música i escena del Raval). La festa es clausurarà amb un sorteig de tres premis i un pícnic pica-pica obert a tothom.


Els voluntaris, infants i joves del projecte, a més de ser protagonistes de l’escenari, també estaran presents a les parets del Casal de Joves Palau Alòs a través d’una exposició fotogràfica dels acompanyaments.


El projecte Acompanya un infant que s’implementa als barris de la Barceloneta i Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera, compta amb el suport del Districte de Ciutat Vella.