Un total de 80 botigues, a la tercera edició del concurs d'aparadors de Ciutat Vella

10/12/2013 - 19:00 h

Els guarniments nadalencs ja es poden veure i el públic pot votar els que més li agradin per escollir un dels premis del concurs, el de la votació popular.

D’una banda, un jurat valora els muntatges a cadascun dels barris, i el formen un representant dels eixos comercials del barri i un representant de cada associació de comerciants de cadascun dels quatre barris del districte. El jurat visita aquests dies tots els establiments participants per escollir els quatre millors muntatges del barri.

Els quatre millors aparadors de cada barri passaran a la segona fase com a finalistes. El jurat decidirà quins són, un cop hagi visitat els setze aparadors finalistes dels quatre barris el 19 de desembre, per poder proclamar els guanyadors, un per cada barri, l’endemà mateix.

Paral·lelament, i com va passar fa un any, els clients dels establiments també poden triar el millor amb unes butlletes que es lliuren a les botigues. Els qui participen a la votació popular entren en un sorteig de productes culturals, i el guanyador se sabrà també el 20 de desembre.

El concurs consolida un premi que s’emmarca en els mateixos objectius que el pla “Argent”, el projecte que dóna un nou impuls al comerç de proximitat de Ciutat Vella, amb l’objectiu de dinamitzar-hi el petit comerç i afavorir l’associacionisme del sector.