Subvencions per a la realització de projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l'any 2014

21/01/2014 - 00:00 h

Subvencions per a la realització de projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat.

Aquests ajuts econòmics tenen per objectiu subvencionar activitats d’interès públic o social que tenen com a finalitat millorar la cohesió social de la ciutat; promoure l’associacionisme que potencia serveis d’interès general per a la col·lectivitat; fomentar valors socials i culturals i noves formes de participació; afavorir la cooperació entre el sector públic i el privat; possibilitar el creixement cultural de la ciutat; promoure un desenvolupament més sostenible de la ciutat; fomentar els valors del civisme i la convivència, i millorar la convivència i el civisme de la ciutadania.

Us recordem la informació important que haureu de tenir en compte a l’hora de presentar les vostres sol·licituds:

Quan presento la meva sol·licitud?

Disposareu de 15 dies hàbils (els dies hàbils són de dilluns a dissabte) per presentar els vostres projectes. Per tant, aquest any el període de presentació de sol·licituds és del dimarts 21 de gener al dijous 6 de febrer de 2014.

Com he de presentar la meva sol·licitud?

  • En el moment de la sol·licitud, només cal presentar:El formulari de sol·licitud (Document bàsic 1), emplenat i signat per ambdues pàgines pel president de l’entitat o persona autoritzada per sol·licitar la subvenció.
  • La descripció del projecte (Document bàsic 2) també signat.
    Aquests documents us els podeu baixar des d’aquí en format Word, en què podeu introduir les dades, o recollir-los físicament als punts de registre indicats a la convocatòria.

On haig de presentar la meva sol·licitud?

Les sol·licituds (formulari de sol·licitud i descripció del projecte) es podran presentar:

És important que introduïu el vostre telèfon mòbil i correu electrònic al formulari de sol·licitud per rebre informació sobre la publicació de les resolucions de la convocatòria.

I si tinc algun dubte?

Per qualsevol dubte durant la tramitació, us podeu adreçar a Torre Jussana, al telèfon 93 256 41 18 o a l’adreça de correu electrònic tjussana@bcn.cat, o consultar el calendari de sessions d’informació per a entitats.