Ciutat Vella convoca un plenari extraordinari per informar sobre la modificació del Pla d'usos

01/08/2013 - 14:00 h

En la sessió extraordinària del 18 de juliol, els partits van opinar sobre la modificació del Pla especial d'establiments de concurrència pública, hotelera i altres activitats de Ciutat Vella.

El dia 18 de juliol, el Districte de Ciutat Vella va convocar un plenari extraordinari per informar sobre la modificació del Pla especial d’establiments de concurrència pública, hotelera i altres activitats de Ciutat Vella, també anomenat Pla d’usos.

Durant la sessió, cada partit va exposar els seus arguments: CiU i PPC van ser favorables a la modificació i ICV-EUiA, UpB i PSC-PSOE s’hi van mostrar en contra. També van exposar les seves consideracions a la modificació els veïns i representants de les entitats i associacions que van demanar usar el seu dret a la paraula, havent-hi postures tant a favor dels canvis, com en contra. Alguns d’aquests van interessar-se pel grau d’acceptació a les al·legacions realitzades, es va informar que, després de l’aprovació definitiva del Pla, es procediria a donar resposta a totes les rebudes.

Finalment, en l’últim plenari del curs de l’Ajuntament de Barcelona abans de les vacances d’estiu, el dia 24 de juliol, es va aprovar definitivament el Pla d’usos de Ciutat Vella, amb els vots a favor de CiU i el Partit Popular. La nova norma entrarà en vigor al setembre i servirà per garantir l’equilibri d’usos dins del districte.