Jornades de portes obertes a les escoles de Ciutat Vella

05/02/2014 - 14:00 h

Jornades per visitar i conéixer els centres escolars abans del procés de preinscripció i posterior matriculació escolar pel curs 2014-2015.

El Districte de Ciutat Vella creu en l’escola pública vinculada a la realitat del territori i per això dóna suport a projectes com el de la Xarxa de coordinació 0-18, un projecte educatiu comú de les escoles de Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera i el Gòtic que assegura una educació cohesionada per a tots els infants i joves de la zona educativa del 0 als 18 anys.

El portal específic de l’Ajuntament www.bcn.cat/educacio està a disposició de les famílies per accedir a la informació sobre les dates i horaris de portes obertes de les escoles i instituts públics i concertats de tota la ciutat; i permet, a més, enllaçar amb el web del Consorci d’Educació de Barcelona i consultar la informació disponible allí. També es podrà accedir a aquesta informació a través del web www.bcn.cat, les oficines d’atenció ciutadana i el telèfon d’informació 010.

Aquestes accions sobre les portes obertes es complementaran més endavant amb altres iniciatives adreçades a les famílies que es faran amb motiu de l’inici del procés de preinscripció i matrícula que tindrà lloc a partir de l’11 de març.