No et perdis les noves activitats del 'R-Barceloneta'!

16/03/2015 - 11:43 h

Medi Ambient. El Punt verd de la Barceloneta ofereix durant tot el 2015 'R-Barceloneta', un programa d'activitats sobre gestió i prevenció de residus adreçat a tots els públics.

El Punt verd de la Barceloneta ofereix durant tot el 2015 ‘R-Barceloneta’, un programa d’activitats sobre gestió i prevenció de residus adreçat a tots els públics.

Aquesta primavera, converteix els teus residus en recursos tot portant-los al Punt verd de la Barceloneta, en el marc del seu programa “R-Barceloneta”.

Del 2 al 31 de març hi pots portar ordinadors de segona mà i, del 8 al 15 d’abril a les 18.30 hores, al Punt Verd de barri de la Barceloneta, t’ensenyarem a reparar-los.

De l’1 al 30 d’abril hi podràs portar l’oli usat per a què el 16 de maig a les 11 hores, a la plaça del Poeta Boscà (plaça del mercat), el convertim en sabó per rentar roba.

Del 2 al 30 de maig, porta-hi petits aparells elèctrics i electrònics de segona mà, i el 3 de juny a les 18.30 hores aprendrem a reparar-los.

L’Ajuntament de Barcelona impulsa “R-Barceloneta”, un programa d’activitats adreçat especialment als veïns i veïnes del barri de La Barceloneta, però també a tota la ciutadania, per al foment de la cultura de la reutilització i la gestió dels residus. “R-Barceloneta” es duu a terme de gener a desembre del 2015 al Punt Verd del barri de la Barceloneta (Pg. de Salvat Papasseit, 3 al costat de la Fàbrica del Sol).

Per participar de les activitats cal inscriure’s a La Fàbrica del Sol 
Tel. 932 564 430
Adreça electrònica: lafabricadelsol@bcn.cat
Web: bcn.cat/habitaturba
Adreça per a inscripcions: http://bcn.cat/lafabricadelsol/inscripcions