Oberta la inscripció als tallers d'hivern

28/12/2018 - 10:15 h

Cursos. Als centres cívics de Ciutat Vella tens una gran oferta de cursos i pots inscriure't online.

L'any nou arriba als centres cívics de Ciutat Vella  farcit de propostes de tallers i activitats de tota mena. Una gran oferta de cursos per passar-ho bé aprenent, desenvolupant la creativitat i enriquint la pròpia experiència.

Al Centre cívic Pati Llimona podeu escollir entre una gran varietat de propostes, d’àmbits com la fotografia i els audiovisuals. Entre els nous tallers programats, destaquen el curs dedicat a l’antropologia visual i la història de la fotografia.  També ofereixen un curs dedicat a la tècnica de fotografiar espais. En aquest enllaç trobareu tots els tallers del centre cívic.

Les inscripcions estan obertes des del 8 de gener fins el 15 de febrer, podeu fer l’inscripció online, clicant aquí.

El Centre Cívic Barceloneta  que treballa per a la promoció i difusió cultural amb dues línies d’especialització, la dansa i les arts visuals, té com a novetats per aquest trimestre un taller de dansa contemporània, un de flamenco àrab i un de bollywwod iniciació. En aquest enllaç trobareu la programació de tots els tallers del Centre Cívic Barceloneta.

Podeu fer l’inscripció per als tallers de ‘hivern del 8 al 18 de gener, i les inscripcions online clicant aquí

El Centre Cívic del Convent de Sant Agustí, proposa més de 70 tallers i monogràfics que abasten un ventall molt ampli d’interessos: propostes per moure el cos, cuidar-nos i gaudir de la creació des de diverses disciplines. Tallers d’eines per a la creació sonora i la creació visual, de dansa i moviment i també molts cursos adreçats a joves. En aquest enllaç trobareu la programació de tots el tallers del Convent de Sant Agustí.

Les inscripcions començaran a partir del 7 de gener i fins 3 dies abans de l’inici del taller o fins a exhaurir les places. Les inscripcions online les podeu fer clicant aquí.

També el Centre Cívic Drassanes que està especialitzat en arts escèniques i noves cultures, ofereix per l’hivern del 2019 un ventall d’activitats relacionades amb la seva especialitat. L’horari del centre, és de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 21 h. Dissabtes de 10 a 13.30 h i de 16 a 21 h. En aquest enllaç trobareu la programació dels tallers del Centre Cívic Drassanes.

Podeu fer l’inscripció fins al 10 de gener clicant aquí