Programa d'actes de les XXI Festes de Sant Josep Oriol 2015

13/03/2015 - 10:34 h

Del divendres dia 20 fins dilluns dia 23 el barri del Pi s’omple d’activitats de cultura popular i tradicional catalana per celebrar la Festa Major de Sant Josep Oriol

Del divendres dia 20 fins dilluns dia 23 el barri del Pi s’omple d’activitats tradicionals per celebrar la Festa Major de Sant Josep Oriol, en què els protagonistes són els gegants, les bèsties del Pi i d’altres indrets del país, els falcons, la música popular, els cercaviles i els festivals infantils.

El pregó, que enguany és a càrrec de la Sra. Muriel Casals, Presidenta d’Òmnium Cultural, la passejada dels Oriols, l’actuació de l’Esbart Català de Dansaires, la sortida d’en Perot lo Lladre, la Ballada dels Gegants originals de divendres, les matinades de grallers i la diada castellera completen la proposta d’activitats destacades de la festa, que compten amb la col·laboració d’entitats i veïns del barri.

També es donarà l’inici de la campanya de micromecenatge per restaurar l’Àngel Tort del Pi, a més dels convidats a la Cercavila de Festa Major de diumenge, on la convidada d’honor enguany serà l’Àliga de la Ciutat de Tarragona.

Pots seguir les festes al Twitter amb el hashtag #SJO15

Enllaços relacionats:

Gegants del Pi