La Barceloneta està de Festa Major!

19/09/2019 - 10:35 h

Festes. Del 25 al 29 de setembre el barri mariner s'omplirà de gresca amb més d'un centenar d'actes de tota mena i per a totes les edats.

Fins el diumenge 29 de setembre el barri mariner s'omplirà de gresca amb més d'un centenar d'actes de tota mena i per a totes les edats.

La Festa Major de la Barceloneta arrencarà el dimecres 25 de setembre, a les 7 del vespre, amb el pregó i en acabar hi hauran havaneres i una actuació a càrrec del grup Morralla.

A la festa no hi faltaran les activitats més esperades i tradicionals, com la cercavila del Canó, que sortirà el matí del diumenge 29 a partir de les 10 h i que, acompanyat del General Lagarto, recorrerà els carrers del barri llançant caramels i joguines per als més menuts.

La nit del dissabte,  a partir de ls 20.30 h, serà el moment del correfoc i del foc bestial, amb la lectura del versots infernals a la plaça de la Barceloneta, on després de la lectura de cada versot es dona entrada a les diferents colles de bèsties i diables participants.

Durant tots els dies el carrer Pescadors s’omplirà d’activitats, com la botifarrada, karaokes, balls, vermuts, concerts…

No hi podran faltar activitats molt arrelades al barri com les cantades d’havaneres o el torneig de takatà, un esport creat pels veïns i veïnes que consisteix a colpejar una pilota de tennis amb les mans i fer-la passar a través d’una xarxa.

La Festa acabarà el diumenge dia 6 d’octubre, al matí, que arrencarà amb  el campionat de Ta-ka-ta, a les 11 h es farà l’Ofrena floral a la Parròquia de Sant Miquel del Portla Desfilada de banderes, i a la nit, a partir de les 22h, al passeig Marítim, es farà el Fi de festa amb focs artificials.