Una tardor plena de possibilitats

04/09/2019 - 14:07 h

Formació. Els centres cívics de Ciutat Vella tornen farcits de propostes de tallers per passar-ho bé aprenent, desenvolupant la creativitat i enriquint la pròpia experiència.

Els centres cívics de Ciutat Vella tornen farcits de propostes de tallers i activitats de tota mena. Una gran oferta de cursos per passar-ho bé aprenent, desenvolupant la creativitat i enriquint la pròpia experiència.

El Centre Cívic Barceloneta que treballa per a la promoció i difusió cultural amb dues línies d’especialització, la dansa i les arts visuals, té diverses novetats per aquest trimestre, com el taller de dansa contemporània “Acció en l’expressió” o el d'”eficiència i intuició del propi cos”. També destaca el de creació i música digital, i el de circ. En aquest enllaç trobareu la programació de tots els tallers del Centre Cívic Barceloneta.

Podeu fer la inscripció per als tallers de tardor del 9 al 27 de setembre, i les inscripcions online clicant aquí

Al Centre cívic Pati Llimona  podeu escollir entre una gran varietat de propostes, d’àmbits com la fotografia i els audiovisuals. Entre els nous tallers programats, destaquen el de fotografia anomenat “Gèneres fotogràfics a través dels autors més destacats” o el d’aprendre a mirar i a expressar-nos a través de la fotografia. En l’àmbir del cinema destaca el dedicat al feminisme a través del cinema i el de cine d’autor i experimental. En aquest enllaç trobareu tots els tallers del centre cívic.

Les inscripcions estan obertes des del 9 de setembre al 8 de novembre, podeu fer la inscripció online, clicant aquí.

El Centre Cívic del Convent de Sant Agustí, fa girar la seva proposta trimestral al voltant del cos, el moviment i la música i també ofereix un seguit d’activitats en àmbits molt diversos que van de la creació audiovisual fins la salut i el benestar. Aquest trimestre, d’entre l’àmplia oferta de tallers programats, destaquen els de creació audiovisual, que ofereixen eines i recursos tècnics vinculats a la creació sonora i visual. També programen tallers dins la secció anomenada Maker Convent, un lloc on crear amb audiovisuals, robòtica, mecànica i
disseny. En aquest enllaç trobareu tota la programació de tallers del Convent de Sant Agustí.

Les inscripcions començaran a partir del 9 de setembre, i es podrà fer la inscripció online aquí.

Per la seva banda, el Centre Cívic Drassanes està especialitzat en arts escèniques i noves cultures. Per conèixer la seva oferta de tallers de tardor pots entrar al seu web.

Les inscripcions als tallers seran a partir el 9 de setembre.