Vols emprendre a Ciutat Vella? Tens un comerç o negoci i necessites orientació?

08/11/2019 - 12:14 h

Punt d'Atenció a l'Activitat Econòmica. Coneix els serveis a la teva disposició al Punt d’Atenció a l’Activitat Econòmica (PAAE) de Ciutat Vella i les principals dades dels assessoraments fets fins ara.

Coneix els serveis a la teva disposició al Punt d’Atenció a l’Activitat Econòmica (PAAE) de Ciutat Vella i les principals dades dels assessoraments fets fins ara.

166 persones i 62 entitats ja han utilitzat els serveis d’informació, orientació i assessorament tècnic del PAAE de Ciutat Vella des de la seva obertura.

Les persones que sol·liciten assessorament pel seu projecte o negoci s’inscriuen a les Sessions Informatives realitzades al Convent de Sant Agustí on, a més d’informar-les sobre els recursos econòmics del territori, se’ls facilita una sessió de tutoria individualitzada per resoldre dubtes o acompanyar-les en la creació o consolidació del seu projecte. Una gran majoria dels projectes que decideixen instal·lar-se a Ciutat Vella es troben en les primeres etapes de creació de l’empresa i sol·liciten suport tècnic per a la realització del pla d’empresa, tràmits o accés al finançament.

El Punt també surt al carrer per conèixer de primera mà les necessitats del teixit socioeconòmic, resoldre dubtes i acompanyar tècnicament als negocis ja iniciats. Comerços, entitats comunitàries i projectes ja iniciats que busquen seu a Ciutat Vella, han rebut ajut puntual per la resolució de dubtes, assessorament tècnic i informació sobre el territori per facilitar el treball en xarxa i la cohesió del teixit econòmic del Districte.

El PAAE de Ciutat Vella, des de la seva posada en marxa al mes de març, ha atès 98 dones, 68 homes i 62 entitats; en conjunt són 133 nous projectes amb ganes d’establir-se a Ciutat Vella informats, assessorats i connectats amb el territori i 19 organismes del territori explorant vies de treball en xarxa.

Seguim treballant per conèixer i respondre a les necessitats del teixit socioeconòmic de Ciutat Vella amb noves activitats de formació, difusió d’informació i formació per al territori.

Si voleu conèixer més sobre el servei, podeu contactar amb punteconomiccv@barcelonactiva.cat