Xarxes de suport: actualitzeu la vostra informació de contacte

30/07/2020 - 12:37 h

Acció col·lectiva. Torre Jussana fa una crida a les xarxes de suport per mantenir actualitzat el web que recull totes les xarxes de suport de barri que hi ha a la ciutat.

Les xarxes de suport són la fórmula que ha generat la mateixa ciutadania per canalitzar, facilitar i generar el suport mutu que moltes persones estan necessitant durant la crisi sanitària. S’han convertit en iniciatives generadores d’equitat i de benestar comunitari que cal promoure, facilitar i empoderar, i cal ajudar a mantenir-les vives i a créixer.

Des de Torre Jussana es van posar de seguida al servei d’aquestes iniciatives d’acció col·lectiva per facilitar la feina i empoderar-les. És per aquest motiu que a l’inici de la pandèmia van apostar per oferir un espai on tota la ciutadania pogués trobar fàcilment les xarxes de suport que tenen més a prop i que fos útil tant per a persones que necessitaven suport com per a les que podien col·laborar. Per això, el passat mes d’abril van posar en marxa una pàgina web amb la informació de contacte de totes les xarxes que tenim inventariades a l’especial covid-19 de tjussana.cat.

En aquests moments, l’emergència sanitària i social continua més vigent que mai. Per aquest motiu, volen mantenir actualitzada tota la informació sobre les xarxes i poder anar incorporant-hi les xarxes noves que apareguin.

Per fer-ho, demanen a les persones que col·laboreu amb les xarxes de suport que ompliu aquest formulari. Això permetrà actualitzar la informació que tenen publicada de cadascuna de les xarxes. Si ho voleu, també podeu indicar quin casal comunitari voleu tenir com a centre logístic i de suport.

Si detecteu que hi ha alguna xarxa de suport que no és al web ho podeu indicar contactant amb Torre Jussana (tjussana@bcn.cat).