La Boqueria inicia el servei de compra en línia

11/01/2019 - 12:36 h

Ja són catorze les parades del mercat que ofereixen els seus productes a través d'aquest servei de compra en línia.

El Mercat de la Boqueria ha posat en marxa el servei de compra en línia a través del web o l’aplicació de l’empresa Manzaning. En un inici, s’hi han adherit catorze establiments del mercat.

Vidal Pons, Espècies Morilla, Fruita Seca Morilla, Avinova, Menuts Rosa, Formatgeria Elisa, Morilla Fruites, Cal Neguit, Olives Francesc, Peixos Ripoll, La Torna, Relicatessen, Soley Boqueria i la botiga de regals del mercat, són les parades que actualment ofereixen els seus productes a través de la plataforma on line.

Amb aquest servei els clients podran fer la seva comanda al mercat des de qualsevol lloc, hora, i rebre els productes a casa quan es desitgi.

La Boqueria no és l’únic mercat que compta amb la gestió de la compra en línia de l’empresa Manzaning. Els mercats d’Horta, Tres Torres, Carmel, Abaceria, Sant Antoni, Galvany, Provençals, Sant Gervasi i Lesseps també ho fan. El servei permet a l’usuari comprar directament els productes que li interessin a través del web o l’aplicació i rebre les compres en un sol enviament.