Voleu muntar una parada de venda de roses o llibres per Sant Jordi?

18/02/2019 - 11:54 h

Sant Jordi. El termini per sol·licitar una parada per Sant Jordi a Ciutat Vella finalitza l’1 de març, inclòs.

Les persones que vulguin muntar una parada de llibres o roses amb motiu de la Diada de Sant Jordi ho poden tramitar fins a l’1 de març, inclòs. Hi ha dues vies per fer la sol·licitud: telemàticament, mitjançant el web de tràmits, i en qualsevol de les oficines d’atenció ciutadana, amb cita prèvia.

Les sol·licituds han d’anar acompanyades de nom, cognoms, fotocòpia del DNI (més autorització de la persona representada, si és el cas), telèfon de contacte i correu electrònic.

No es garanteix la ubicació en l’emplaçament concret sol·licitat. A més, els llocs indicats a continuació tenen restringida l’autorització de nous punts de venda a fi d’evitar l’excés de concentració i fer més amable l’ús dels espais:

Ciutat Vella: La Rambla

Eixample: Rambla Catalunya, Passeig de Gràcia, Plaça Catalunya , Passeig de Sant Joan, Av. Diagonal entre Passeig de Gràcia i carrer Aribau, Av. Mistral entre carrer Rocafort i carrer Calàbria, carrer Còrsega entre carrer Balmes i Passeig de Gràcia, carrer Consell de Cent entre carrer Balmes i Passeig de Gràcia

Les Corts: Avinguda Diagonal, entre Joan Güell i Numància

Gràcia:  Plaça Vila de Gràcia, Jardinets de Gràcia, Tram de l’Av. Diagonal, entre Passeig de Gràcia i Via Augusta, costat muntanya (districte de Gràcia)

Horta-Guinardó: Plaça Eivissa i l’àmbit delimitat pel carrer Tajo entre Baixada de la Plana i Baixada del Mercat (vorera mar i muntanya)

Sant Andreu:  Plaça Orfila, Plaça Comerç, Carrer Gran de Sant Andreu (entre carrer de Sant Adrià i carrer de Joan Torras)

Sant Martí:  Rambla Poblenou, carrer Cabanyal, Plaça del Mercat i carrer Sèquia Comtal