A la plaça de la Cascada Monumental.

Fiestas. Esta edición de la fiesta solidaria con niños y adolescentes da la voz a los jóvenes.

La 19.ª fiesta “¡Ponte la gorra!” llega con un espíritu de renovación, con una gorra que cambia la piel para hacerse más fuerte y resistente. Esta será una edición diferente, global y muy participativa, que dará la voz a los jóvenes para que lideren los grandes cambios que necesita el mundo.

El escenario de la fiesta, situado en la plaza de la cascada de la Ciutadella, estará dinamizado por el Mag Lari, y habrá actuaciones de Xiula y la Zebrass Marching Band. También se ofrecerán talleres y entretenimiento para niños y niñas y adultos. El punto álgido de la celebración será la lectura del manifiesto, a cargo de jóvenes y niños que han vivido la realidad de la enfermedad.

Traductor de google :

Horarios


Encetem la 19a edicció del "Posa´t la Gorra!" amb esperit de renovació, presentem una gorra que canvia la pell per fer-se més forta i resistent. Una fortalesa necessària per encarar els grans canvis que seran liderats pels joves.

Volem que aquesta sigui una edició diferent, global i molt participativa, volem donar la veu als joves que sabem que tenen molt a dir. Nosaltres, com sempre, arranquem amb il·lusió i moltes ganes, doncs sabem que és esperada per a molta gent! I és que el "Posa´t la Gorra!" és una campanya que cada vegada arriba més lluny gràcies al suport incondicional i la implicació de moltes persones, entitats, institucions, empreses i societat civil.

Amb tot aquest suport, estem aconseguint que les famílies amb un infant i adolescent amb càncer tinguin més recolzament, comptin amb més recursos i sobretot, no se sentin soles!

L´escenari, ubicat a la plaça de la Cascada, estarà dinamitzat per Maglari, amb actuacions de Xiula, que torna per segon any consecutiu, i la Zebrass Marching Band. A la plaça hi haurà
tallers i entreteniment per a petits i grans. El punt àlgid esdevé amb la lectura del manifest a càrrec de joves i infants que han
viscut la realitat de la malaltia, acompanyats de la junta d´AFANOC i els representants institucionals.

Parc de la Ciutadella

Dirección:
Pg Picasso, 21
Districto:
Ciutat Vella
Barrio:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Código postal:
08003
Población:
Barcelona