Mesura

01.8

Millorar el coneixement sobre els comerços regentats per persones d’orígen estranger i promoure la seva implicació en la vida comunitària

Progres 5

2018Mesura anual 2017

Bona part dels comerços dels nostres barris estan regentats per persones provinents de països d’arreu del món. Tanmateix, des de l’Ajuntament i la resta de la comunitat no es té prou coneixement sobre les característiques d’aquests col·lectius i les seves dinàmiques empresarials.

Aquest pla es proposa diagnosticar quines són les característiques i necessitats d’aquest grup tan gran de comerciants, per tal de poder emprendre accions conjuntes de dinamització i suport comercial així com accions que busquin la seva implicació en els diferents espais de participació comunitària.

Aquesta línia d’acció beu de l’experiència duta a terme en mandats anteriors als barris de Fort Pienc i de Sant Antoni, i vol aprendre dels seus encerts i limitacions.

Calendari d'execució de la mesura

2017: 2T, 3T, 4T.

 

Estudis vinculats

- Resum executiu de la diagnosi del comerç pakistanès al barri del Raval

Què estem fent

19/07/2017 - 09:31

El comerç pakistanès al Raval

El dimarts 25 de juliol es presenta el resultat de l’anàlisi realitzada sobre el comerç pakistanès, que l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa han dut a terme en el marc del Pla de Desenvolupament Econòmic de Ciutat Vella. El treball té com a objectiu afavorir el coneixement de la comunitat i contrarestar els rumors que han aparegut en els últims anys, a causa del creixement de comerços d’aquesta comunitat.

Equip del Pla

Per a qualsevol consulta referent al Pla de Desenvolupament Econòmic, contacta amb nosaltres.