El Punt de Defensa dels Drets Laborals de Ciutat Vella atén presencialment els dimecres

divendres, 9 octubre, 2020 - 13:34

Punt de Defensa dels Drets Laborals. Cada dimecres a partir del proper 14 d’octubre les advocades laboralistes realitzaran atencions presencials per a les persones que ho necessitin

Cada dimecres a partir del proper 14 d’octubre les advocades laboralistes realitzaran atencions presencials per a les persones que ho necessitin, si bé l’opció de l’atenció telefònica continua també en funcionament. Ja es pot demanar cita al 900 533 175 o per Internet.

Des de l’inici de la crisi provocada per la Covid, el Punt de Defensa de Drets Laborals de Ciutat Vella ha atès telefònicament les nombroses consultes i dubtes en relació a les diferents situacions laborals actuals que la majoria de persones desconeixia i generaven incertesa.

A partir d’ara, amb els dimecres presencials, el Punt de Defensa recupera part de la normalitat del servei i les persones que necessitin assessorament presencial sobre la seva situació laboral per part d’advocades laboralistes poden trucar al 900 533 175 o bé accedir a barcelonactiva.cat/dretslaborals i sol·licitar cita. De moment, s’estan donant per a cada dimecres al matí, a l’espai habitual del Punt de Defensa dels Drets Laborals: Espai de Desenvolupament Econòmic de Ciutat Vella, Plaça Salvador Seguí, 16. L’horari d’atenció serà entre les 9h i les 16h. Les persones que prefereixin atenció telefònica, la poden sol·licitar igualment trucant al mateix telèfon, on se’ls donarà cita per rebre la trucada de l’advocada i poder explicar el seu cas.

Els temes de consulta més freqüents per part de persones treballadores són en relació a la Seguretat Social, dubtes en l’àmbit dels ERTO i també de la reincorporació a la feina de manera presencial i per la via del teletreball, després de publicar-se recentment la legislació del treball a distància.

Les advocades laboralistes del Punt de Defensa dels Drets Laborals de Ciutat Vella són a la vostra disposició per atendre aquestes i qualsevol altra qüestió o dubte (també d’entitats i empreses contractants) relacionat amb els drets laborals.

Els Punts de Defensa dels Drets Laborals són un servei municipal i gratuït impulsat per Barcelona Activa i els Districtes de Ciutat Vella, Nou Barris i Sants-Montjuïc, en col·laboració amb organitzacions sindicals i entitats del territori i en el marc dels Plans de Desenvolupament Econòmic de Districte. Ofereixen assessorament personalitzat i atenció sobre drets laborals a totes les persones treballadores, independentment de la seva situació laboral, administrativa o de residència.