Els Punts d'Atenció a l'Activitat Econòmica de Nou Barris i Ciutat Vella mantenen l’assessorament a persones emprenedores, autònoms/es i teixit empresarial

divendres, 20 març, 2020 - 10:59

Punts d'Atenció a l'Activitat Econòmica. Per efecte del Covid 19, l’atenció serà exclusivament per telèfon o per correu electrònic

Per efecte del Covid 19, l’atenció serà exclusivament per telèfon o per correu electrònic.

Els Punts d’Atenció a l’Activitat Econòmica són serveis de proximitat que ofereixen assessorament als veïns i veïnes de Nou Barris i Ciutat Vella que tenen una idea de negoci o que tenen un negoci que està en funcionament  i a les iniciatives emprenedores,  professionals autònoms i teixit empresarial  en general que estan ubicats en algun d’aquests dos districtes.

 

Si el vostre cas és que…

 voleu emprendre, apunteu-vos aquí a la sessió informativa on line on se us informarà de totes les eines per emprendre. Un cop feta, ens podeu demanar assessorament  per a fer el pla d’empresa.

… heu fet la sessió informativa o esteu enmig del procés de pla d’empresa, podeu continuar amb els assessoraments: 

 

sou autònoms o autònomes o un comerç o servei de proximitat  i us cal assessorament per continuar amb la vostra activitat també podeu contactar amb nosaltres.