Nova convocatòria d'ajuts per incentivar la contractació laboral

divendres, 17. juny 2022 - 10:42

CREA FEINA + 2022. L'Ajuntament de Barcelona torna a impulsar el programa Crea Feina Plus Barcelona, amb subvencions de fins a 8.000 euros per a les empreses contractants

L'Ajuntament de Barcelona torna a impulsar el programa Crea Feina Plus Barcelona, amb subvencions de fins a 8.000 euros per a les empreses contractants

Comença una nova edició del programa d’ajuts Crea Feina Plus Barcelona, una convocatòria impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa. Les subvencions concediran fins a 8.000 euros a les empreses i persones autònomes que contractin persones en situació d’atur de llarga durada.

La iniciativa comptarà amb un pressupost de 2 milions d’euros i té l’objectiu de crear més de 300 nous llocs de treball a Barcelona i a l’àrea metropolitana. A més, la convocatòria vol ajudar a les empreses a contractar nou personal i reactivar l’ocupació de la ciutat. Totes les noves contractacions estan enfocades a persones en situació d’atur de llarga durada o en risc d’exclusió i hauran de tenir una durada mínima de 6 mesos.

Les empreses contractants rebran una dotació de 5.000 € en cas de donar feina a homes a l’atur d’entre 30 i 44 anys. El programa aporta un plus que fa arribar la subvenció fins a 6.000 € en els nou contractes de dones i també d’homes menors de 30 i majors de 45 anys. En el cas de les persones en situació de risc d’exclusió, l’aportació oscil·la entre 2.000€ a 6.000€ en el cas de jornades a temps parcial i pot arribar fins a 8.000 € en el cas que sigui una jornada completa.

Pots presentar-te a la convocatòria d’ajuts fins al 25 de novembre. Si tens interès o necessites contractar nou personal per a la teva empresa, consulta aquest enllaç.

Més informació