Obrim la persiana... i ara què?

divendres, 5 juny, 2020 - 11:22

Sessió Online PAAE. Els Punts d'Atenció a l'Activitat Econòmica de Ciutat Vella i Nou Barris de Barcelona Activa, us convidem a la sessió "Obrim la persiana... I ara què, per donar a conèixer programes i serveis que us poden ser útils als comerços i serveis.

Els Punts d’Atenció a l’Activitat Econòmica de Ciutat Vella i Nou Barris de Barcelona Activa, us convidem a la sessió “Obrim la persiana… I ara què?”, per donar a conèixer programes i serveis, així com idees i eines pràctiques, que considerem que us poden ser útils als comerços i serveis en la situació actual.

La sessió, dirigida al teixit comercial d’aquests dos districtes, tindrà lloc el proper dimecres 10 de les 15 a les 16.30 hores. Es farà -per seguir les mesures COVID– en format de videoconferència, participar-hi és molt senzill, ja que hi accedireu directament entrant en un enllaç que us enviarem el dia abans i ho podreu seguir pel vostre telèfon, tauleta o ordinador. Per apuntar-vos a la sessió ho podeu fer aquí.

En cas que tingueu qualsevol dubte o vulgueu informació complementària:

  • Els establiments de Ciutat Vella podeu contactar amb el Punt d’Atenció a l’Activitat Econòmica de Ciutat Vella a l’adreça punteconomiccv@barcelonactiva.cat o al telèfon 606 392 986 
  • Els establiments de Nou Barris podeu contactar amb el Punt d’Atenció a l’Activitat Econòmica de Nou Barris a l’adreça punteconomicnb@barcelonactiva.cat o al telèfon 665 888 805