Punt d'Atenció a l'Activitat Econòmica

dilluns, 4. març 2019 - 9:30

Atendrà projectes d'emprenedoria, comerços i altres empreses

El Punt d’Atenció a l’Activitat Econòmica (PAAE) del districte de Ciutat Vella obre les seves portes. Atendrà necessitats de noves iniciatives d’emprenedoria, assessorarà comerços i altres empreses i també projectes d’economia social i solidària. Està situat a l’edifici del Convent de Sant Agustí, al barri del Casc Antic, juntament amb altres serveis de Barcelona Activa.
El PAAE recull la demanda històrica d’una finestra de primera atenció sobre temes relacionats amb l’empresa, l’emprenedoria i els projectes econòmics que s’impulsen o es volen impulsar al territori.

L’objectiu és afavorir el naixement de projectes d’emprenedoria, així com consolidar i fer créixer empreses existents, resoldre necessitats específiques de tot tipus i afavorir el retorn social al territori, ja sigui en forma de contractacions laborals, col·laboració amb el teixit comunitari o atenció a necessitats del veïnat.

Així, el PAAE pot atendre primers dubtes sobre normativa i llicències necessàries per obrir un negoci (amb probable derivació al servei específic de tramitació de llicències), resoldre necessitats de cerca de candidats per a vacants (en coordinació amb serveis específics municipals i del teixit associatiu), assessorar comerços que volen traspassar el negoci i aportar recursos relatius a la cerca de finançament, l’elaboració del pla d’empresa o la consolidació empresarial. Esdevindrà també una finestra per resoldre dubtes sobre tot tipus de recursos municipals, com ara les convocatòries de subvencions i diferents programes socioeconòmics, així com per informar sobre la realitat socioeconòmica dels quatre barris del Districte.

L’entrada al PAAE és a la plaça de Pons i Clerch, 2, i l’horari d’atenció al públic és dilluns de 9.00h a 14.30h, dimecres de 15.00h a 18.00h i divendres de 11.00h a 15.00h.

Contacta amb el Punt per concertar cita i rebre assessorament en aquesta adreça: punteconomiccv@barcelonactiva.cat