Arranca el “Tapantoni”, la ruta de tapes del barri de Sant Antoni, amb 57 locals participants

Quan

11/05/2018

Comença una nova edició del “Tapantoni”, la ruta de tapes del barri de Sant Antoni que organitza l’associació Sant Antoni Comerç. Des d’avui i fins el 27 de maig, 56 establiments d’arreu del barri ofereixen les seves propostes de tapa amb beguda per 2,50€, o bé un menú per 25€.

El “Tapantoni” s’afegeix a les rutes de tapes que, amb l’arribada del bon temps, s’obren als ciutadans, com per exemple a Sant Andreu –amb “Atrapa la tapa”- i a Nou Barris –“Pinxu Panxo”. És una oportunitat per promoure la cuina dels restauradors locals i al mateix temps es potencia el comerç de proximitat. 

Les botigues associades a Sant Antoni Comerç distribuiran entre els seus clients un desplegable amb un plànol del barri amb els establiments participants assenyalats, junt amb imatges de les tapes i dels menús que s’ofereixen.

Dos concursos

La nova edició del “Tapantoni” de primavera compta en aquesta ocasió amb dos concursos. Al “Tria i guanya”, els clients que hi participin poden votar l’establiment que considerin que els ha ofert la millor tapa o menú. Cal que lliurin unes butlletes als locals. Al concurs de disseny de Sotagots, es poden presentar propostes de disseny d’un sotagots. El guanyador es reproduirà i distribuirà entre els establiments per a l’edició de tardor del Tapantoni.

Tots els establiments participants estan associats a Sant Antoni Comerç i  compromesos amb la millora i la promoció del barri. Podeu veure al web del Tapantoni els locals de restauració que participen a l’edició de primavera que comença avui, junt amb imatges de les tapes i dels menús.

El barri de Sant Antoni, amb els seus veïns i veïnes i comerciants, esperen amb candeletes l’estrena del remodelat mercat, que tindrà lloc l’últim cap de setmana del mes de maig. Sant Antoni Comerç és l’entitat que agrupa el comerç associat dels carrers de Sant Antoni, el Mercat d’Alimentació, els Encants i el Dominical del Llibre.

Arepa de carn emmetxada de vedella. Canyeta, gotet de vi o aigua, d'"El Duende", al carrer Comte Borrell, 35
Truita de patates amb pop i formatge Cheddar. Canya, vi, cava o aigua. De "La bodega d'en Rafel", al carrer Manso, 52.
Daus de secret ibèric estofats al vermut amb arròs integral i maionesa de coriandre. Canya de cervesa o aigua, de "Bar Restaurant La Montiel", al carrer Viladomat, 37
Tapantoni, la ruta de tapes del barri de Sant Antoni

La ruta de tapes "Tapantoni"