Dissabte 2 de juny, Comerç al Carrer a l'Eixample, Sant Gervasi, Sant Andreu, Horta i Nou Barris

Quan

30/05/2018

Dissabte 2 de juny, els comerços de l’Eixample, Horta, Sant Gervasi i Sant Andreu sortiran al carrer amb les festes del Comerç al Carrer. En el cas de l’Eixample, els dies 1, 2 i 3, a  l’eix Cor Eixample té lloc la 14a Fira Modernista, dins del programa de la Festa Major. L'Esquerra de ‘Eixample, els mateixos dies, acull la 7a Fira d’Estiu del Comerç, Gastronomia i Artesania.

L’Eixample, dies 1, 2 i 3 de juny

Arriba la 14a edició de la Fira Modernista, dedicada aquest any a la pintora modernista Lluïsa Vidal, en el centenari de la seva mort. La Fira forma part de les activitats de la Festa Major de la dreta de l’Eixample. El carrer Girona, entre Diputació i Diagonal) quedarà tancat per acollir activitats permanents com ara les de l’espai de Comerç, d’entitats, restauració, mercat artesanal i de les paradetes del modernisme. Hi haurà 180 carpes, més de 40 activitats relacionades amb la Fira Modernista i un centenar de la Festa Major.

Consulteu el programa: Eix Comercial Cor Eixample

A l’esquerra de l’Eixample té lloc la 7a Fira d’estiu del Comerç, gastronomia i artesania. El lloc: els jardins Montserrat (Rocafort – Rosselló). Parades de comerços, activitats infantils, música, xerrades, desfilades de moda i un show de nit entre moltíssimes altres activitats.

Programa d’activitats:  Eix Comercial Nou Eixample

Cor d’Horta

La Federació de Comerç Cor d’Horta organitza la Festa del Comerç al carrer el dissabte 2 de juny. Els establiments associats surten al carrer amb les seves parades per exposar i vendre els seus productes i serveis. Des de les 9 i fins a les 21 h, hi ha activitats comercials, amb promocions, tasts, exposicions, i naturalment, amb activitats per a la mainada. A l’escenari de l’envelat del carrer Tajo hi haurà dansa, esport música en viu i un tast de la millor cuina dels locals associats en esmorzars, vermuts, berenars i sopars.

Programa d’activitats: Cor d’Horta

Sant Gervasi

A Sant Gervasi, i en el marc de la 21a Mostra del Comerç, un dels esdeveniments comercials més importants al barri, els comerciants organitzen la festa del comerç al carrer. Es tanca al trànsit el carrer Muntaner, entre la plaça Bonanova i fins a la ronda Mitre, per acollir les parades dels comerços. Des de les 10 i fins a les 20:30h. En aquest tram també hi haurà una zona lúdica i de jocs.

Eix comercial de Sant Gervasi. Barnavasi.

Sant Andreu

Com que actualment s’estan fent obres al carrer Gran de Sant Andreu, la festa del Comerç al carrer aquest any es fa a la plaça del Comerç, carrer de l’Ajuntament, plaça Orfila i plaça Can Fabra. Tendències de moda, bijuteria artesana, calçat, moda íntima, joguines i serveis, com ara agències de viatges, assessorament legal i fiscal. A més l’Associació de Comerciants de Sant Andreu Nord i el Banc d’aliments les Formigues faran una gran recapta d’aliments al carrer Segre –“Sant Andreu batega contra la Fam”.

Eix comercial de Sant Andreu 

Nou Barris

“El comerç de Nou Barris es mou”. Els comerciants associats a l’Eix Nou Barris, de l’Eix Maragall, de l’Entorn Virrei Borbó, de la Unió de Botiguers Fabra Centre i el mercat de la Mercè surten el carrer amb les seves parades a la plaça Virrei Amat, a partir de les 11 i fins a les  22h. Hi haurà batucada, paella popular, concerts i ball.

Activitats a Nou Barris.

Jornades Romanes de Barcelona a Creu Coberta

El carrer de la Creu Coberta acull els dies 2 i 3 de juny la 8a edició de les Jornades Romanes de Barcelona. És la fira Barcino Colonia Romae, que durant dos dies acull veïns i visitants amb activitats de recreació històrica, conferències, i també lúdiques, com ara lluita de gladiadors, la legió -que passeja pel carrer- i la novetat d’aquest any, una maqueta de playmobils inspirats en l’època romana. Una iniciativa de l'Associació de Comerciants Creu Coberta, juntament amb la Fundació Cultural Hostafrancs i el grup Barcino Oriens.

Creu Coberta

Fira Modernista a la dreta de l'Eixample
Festa del Comerç al carrer a Horta
7a Fira d'Estiu de Comerç, Gastronomia i Artesania
Festa del Comerç al carrer a Sant Andreu
21a Mostra de Comerç de Sant Gervasi
Jornades Romanes de Barcelona a Creu Coberta