El comerç de Baró de Viver i Bon Pastor, més a prop

Quan

24/4/2017

El districte de Sant Andreu, juntament amb Barcelona Activa, ha publicat un llibret informatiu molt complet per donar a conèixer l’oferta comercial de Baró de Viver i Bon Pastor a tot el personal que cada dia va a treballar a aquests barris de la ciutat.

El comerç de proximitat és un factor de cohesió social que aporta vitalitat i contribueix a crear vincles entre les persones que cada dia van a treballar als barris del Bon Pastor i de Baró de Viver. Per reforçar aquesta dinàmica s’acaba de publicar el llibret Comerços i serveis de proximitat Bon Pastor-Baró de Viver, una iniciativa conjunta de del Districte de Sant Andreu, l’Associació de comerciants del Bon Pastor i Barcelona Activa, mitjançant el projecte Treball als barris.

Es tracta d’un catàleg molt complet que presenta un total de 116 establiments dels dos barris organitzats per especialitats, amb totes les dades de contacte i un mapa amb la seva ubicació. A banda, la publicació inclou tota mena d’ofertes que els comerços de l’Associació de Comerciants del Bon Pastor han pensat específicament per a les persones que viuen i treballen a Bon Pastor i Baró de Viver.

S’han editat 7.000 exemplars de la guia, dels quals 5.000 s’han repartit entre les més de 350 petites i mitjanes empreses del polígon industrial, mentre que uns 1.900 s’han distribuït a tots els comerços que apareixen a la guia. Segons expliquen les persones que treballen al barri en aquest reportatge, la guia és molt útil, per exemple, per trobar un lloc on anar a dinar o fer alguna compra en sortir de la feina.

El comerç de Baró de Viver i Bon Pastor, més a prop

Enllaços i materials relacionats