Inscripcions obertes per al programa Xarxa Comercial en Creixement per a la millora de la gestió d’associacions

Quan

10/05/2018

La 5a edició del programa Xarxa Comercial en Creixement començarà les seves sessions el pròxim 30 de maig. Aquesta iniciativa de la Direcció de Comerç de l’Ajuntament que es realitza a través de Barcelona Activa té com a objectius millorar la gestió de les entitats associatives i reforçar el paper i les funcions per empoderat el teixit comercial dels territoris als que representen. Les incripcions són obertes.

La finalitat del programa és possibilitar que cada associació i eix pugui definir un pla estratègic o de treball que contribueixi als processos de modernització, transformació i enfortiment de les estructures de les associacions participants, donar eines i recursos per facilitar i optimitzar el treball quotidià i conèixer altres experiències associatives.

Està orientat a membres de juntes directives, professionals de la gestió i/o dinamització comercial de les associacions i eixos. El programa es realitza en 10 sessions -de 14 a 17 hores- entre maig i novembre d’aquest any, i s’estructura en diversos blocs de formació i assessorament. Les àrees de continguts són: planificació estratègica, objectius operatius, gestió d'associacions, relació amb els socis i habilitats directives.

Inscripcions: Xarxa Comercial en Creixement

 

Xarxa Comercial en Creixement plus+

Si sou una entitat que ja disposa de Pla Estratègic o ha participat en edicions anteriors del programa, durant el 2018 s’inicia també el programa Xarxa Comercial en Creixement Plus+ amb la idea de donar seguiment i ajudar les entitats a millorar la seva gestió i Pla Estratègic.

Es treballa sobre tècniques de venda, gestió de la comunicació, gestió de projectes i indicadors. Les sessions començaran al juny i finalitzaran a l’octubre. Està orientat a membres de les juntes directives, professionals de la gestió i/o dinamització comercial de les associacions i eixos objectius i participants en la III i IV edició de Xarxa Comercial en Creixement (2017).

Inscripcions: Xarxa Comercial en Creixement Plus+

Xarxa Comercial en Creixement

Programes de suport al teixit comercial: Xarxa Comercial en Creixement