L'autèntic paper del Nadal

Aquestes festes, si compres els regals de Nadal al teu barri, te’ls embolicarem amb paper sostenible i roba solidària. Aquest Nadal, fem-li un regal al barri.

El comerç de la ciutat i l’Ajuntament de Barcelona impulsem la campanya “L’autèntic paper del Nadal” per fomentar el comerç de proximitat i conscienciar de la importància que té comprar  i mantenir viu el barri on vivim, passegem, aprenem o juguem.

Del 10 de desembre al 5 de gener, si compres els regals a les botigues o mercats del teu barri, l’embolcall el posem nosaltres. Apropa’t a una de les deu casetes ubicades a diferents zones  comercials de la ciutat i t’embolicarem els regals amb l’autèntic paper del Nadal!

Paper ecològic i roba sostenible per embolicar el barri

Per això hem creat un paper de regal ecològic i més de 6.000 embolcalls diferents de roba reciclada que han estat produïts per la Fundació Pare Manel i el Centre Especial de Treball Estel Tàpia, a partir d’una iniciativa de la cooperativa Tarpuna. Si “actives” amb el mòbil la seva etiqueta, podràs saber que regales molt més que allò que has embolicat.

El funcionament és molt senzill: amb un tiquet de compra d’una botiga de barri, t’embolicarem el regal amb paper ecològic; i amb tres tiquets de botigues diferents, podràs gaudir de roba reciclada, inspirada en el “furoshiki”, una tela tradicional japonesa utilitzada per embolicar i transportar tot tipus d’objectes.

Un Nadal sostenible i solidari

Amb aquesta campanya, el que amaga el regal és tant o més important que el que hi ha a dins. Es converteix en un missatge per si mateix, que parla d’una xarxa social i econòmica, on tots, tant el que produeix l’embolcall, com el que compra i el que ven, fan més vius i humans els barris de la ciutat. És, en definitiva, una acció de sensibilització per un Nadal solidari, sostenible, de convivència i de participació als barris, alhora que una aposta decidida pel comerç de proximitat.

Aquest Nadal embolica’t amb el barri i fes un bon paper. T’hi apuntes? 

 

UBICACIONS CASETES

 

Calendari casetes