Les subvencions d’enllumenat nadalenc, en marxa

Quan

25/4/2017

La Direcció de Comerç de l'Ajuntament de Barcelona ha obert la convocatòria de subvencions per a l’enllumenat nadalenc de carrers de Barcelona 2017. Des d’aquesta setmana, les associacions de comerciants de la ciutat tenen temps fins al 30 de juny per presentar les sol·licituds.

Les festes nadalenques són un dels moments amb més activitat econòmica de l’any per al petit comerç. Una de les iniciatives vinculades a aquesta època és l’enllumenat dels carrers, en la qual col·laboren les associacions de comerciants representatives del sector i l’Ajuntament. Ja s’ha obert el període de presentació de sol·licituds, que tindrà lloc fins al 30 de juny de 2017.

Tot i això, es recomana presentar les sol·licituds durant el mes de maig per agilitzar el procediment de revisió administrativa i tècnica dels projectes. D’aquesta manera, el consistori intenta avançar el termini de pagament de les subvencions atorgades,  a més de facilitar el tràmit de llicències d’instal·lació dels elements ornamentals a les empreses homologades. La presentació dels projectes pot ser presencial o telemàtica a través del portal de tràmits de l’Ajuntament de Barcelona.

D’altra banda, per optar als ajuts és obligatori presentar el pressupost de l’empresa instal·ladora  homologada pel Departament d’Enllumenat de l’Ajuntament de Barcelona juntament amb la instància i el projecte, d’acord amb els requisits que s’estableixen al punt 6 i 7 de les bases reguladores.

Aquí us podeu descarregar els models d’instància, de descripció del projecte, de relació d’instal·ladors homologats, la nota informativa, les bases reguladores, la declaració responsable.

Les subvencions d’enllumenat nadalenc, en marxa