Podeu participar a les Jornades sobre el futur dels eixos comercials de Barcelona

Quan

16/3/2017

La Direcció de Comerç de l’Ajuntament de Barcelona i l’IESE organitzen les jornades “El futur dels eixos comercials: del comerç local al desenvolupament econòmic urbà integral”, que tindran lloc els propers 21, 29 de març i 3 de maig. Al llarg de tres dies, els assistents debatran com abordar la transició d’eixos comercials a Àrees de Promoció Econòmica Urbana (APEUs) i reflexionaran sobre el model de gestió i participació.

Les jornades volen ser un punt de partida compartit amb el sector comercial sobre la creació de les APEUs per les quals treballa decididament la Regidoria de Comerç i Mercats. Per aquesta raó, les persones que hi assisteixin gaudiran d’un espai de debat, sensibilització, formació i de constitució d’acords, podran participar en dos tallers i en una jornada de conclusions i de difusió de coneixement.

El primer taller, previst per al dia 21, tractarà la transició de l’eix comercial cap al model d’Àrees de Promoció Econòmica Urbane i analitzarà els beneficis de formar-ne part que poden tenir els actors econòmics i socials de la ciutat. El segon taller, previst per al dia 29, se centrarà en el debat del model de gestió i participació de les APEUs i en la implicació de les grans marques. Finalment, el dia 3 de maig les jornades conclouran amb una cita sobre el futur del comerç i els models d’autogestió de les Àrees de Promoció Econòmica Urbana, que comptarà amb la presència d’experts.

Seran tres dies per aprofundir en els reptes de l’economia urbana i en la implantació de models de governança que permetin l'autogestió de les zones comercials de la ciutat per fer-les més competitives, accessibles i atractives.

Podeu participar a les Jornades sobre el futur dels eixos comercials de Barcelona

Enllaços i materials relacionats