Promoció dels comerços emblemàtics

El Comissionat de Comerç, Consum i Mercats col·labora  amb el FONS d’Imatges del Comerç de Catalunya (FICC) per donar suport a la promoció i visibilitat dels establiments emblemàtics de la ciutat.

El Comissionat de Comerç,  Consum i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona ha arribat a un acord de col·laboració amb el  FONS d’Imatges del Comerç de Catalunya (FICC) per contribuir a la difusió dels comerços emblemàtics de la ciutat a través del portal www.rutadelsemblematics.cat/

En aquest web el FICC presenta un catàleg dels establiments emblemàtics i inclou els catalogats per l’Ajuntament de Barcelona. Fins el moment hi figuren 65 dels 228 existents del catàleg municipal.

L’objectiu d’aquesta col·laboració és oferir als establiments que s'hi vulguin acollir, una plataforma de difusió i promoció amb varis productes digitals, i ampliar paulatinament aquesta guia on line i fons d’imatges per a la seva difusió a nivell local, nacional i internacional, en especial per a que formi part de la ruta turística i cultural de la ciutat i incrementar el seu coneixement per part de les persones que visiten la ciutat i dels propis residents.

El material que es produirà al web, amb el suport municipal són:

  • Reportatge fotogràfic de l’establiment amb un aparador virtual amb alguns dels seus productes representatius.
  • Visita virtual per l’establiment, a través d’una sèrie de fotografies esfèriques 360º.
  • Entrevistes en vídeo als comerciants sobre l’historia del seu establiment que, sovint, també forma part de la història dels barris i de la ciutat de Barcelona.
  •  “Crea la teva ruta”: L’usuari podrà crear la seva ruta personalitzada amb tres passos senzills i generar un mapa amb els establiments que desitgi visitar.

També ofereix:

  • iBook, llibre interactiu d'imatges i recorreguts històrics de Barcelona
  • App: Sala virtual 3 D interactiva amb exposició fotogràfica emblemàtics de Barcelona
  • Revista Digital: Magazine informatiu dels establiments amb articles d’actualitat, fotografies i entrevistes als botiguers.

Aquest material està disponible a www.meet.barcelona.cat/ca/descobreix-barcelona/viu-barcelona/botigues-a-descobrir

Comerç emblemàtic
Comerç emblemàtic