Voleu conèixer els comerços singulars de Gràcia?

Quan

4/4/2017

Voleu conèixer els comerços singulars de Gràcia?

‘Gràcia, comerços singulars’ és un projecte que proposa tres rutes per descobrir les botigues del barri gracienc, des dels negocis més innovadors fins als més històrics i emblemàtics. Es tracta d’una guia que us permetrà conèixer fins a 31 botigues singulars, pel seu patrimoni històric, pel caràcter innovador o perquè recuperen el sabor d’abans. Uns itineraris que mostren com els graciencs i les gracienques s’han sabut adaptar al pas del temps.

El barri de Gràcia és un territori amb molts comerços singulars. El projecte ‘Gràcia, comerços singulars’ proposa tres rutes per conèixer la gran varietat d’establiments amb encant del barri. La primera, ‘Un comerç amb empenta’, destaca vuit comerços innovadors que mostren l’esperit creatiu i la defensa de la justícia social del barri. Si empreneu aquest itinerari, visitareu botigues de consum responsable, experiències de nous models de comercialització d’artesania, a més dels comerços guardonats amb els premis d’innovació comercial des del 2010.

La segona ruta de la guia, ‘Un comerç amb arrel’, visualitza botigues històriques del barri, establiments que no són d’alimentació i que han mantingut el negoci original durant més de 90 anys o que han estat inclosos a la categoria d’emblemàtics de l’Ajuntament de Barcelona.

Finalment, la ruta ‘Un comerç amb sabor d’abans’ us permetrà descobrir petits comerços que no han deixat d’estar oberts des d’abans de la Guerra Civil i que acumulen milers de records quotidians de les diferents generacions de veïns i veïnes. Aquests establiments, també reconeguts com a emblemàtics, representen la Gràcia lligada a la gastronomia, al dia a dia i a la taula.

‘Gràcia, comerços singulars’ us convida, en definitiva, a passejar pel barri i a deixar-vos portar per l’esperit més autèntic del comerç de proximitat.

Podeu descarregar-vos el fulletó amb els tres itineraris de la guia ‘Gràcia, comerços singulars’ aquí.

 

Comerços singulars de Gràcia