Ruta de tapes a Nou Barris "Pinxu - Panxo 2018"

Del 01/03/2018 al 31/12/2018

Establiments de Nou Barris

:
Nou Barris
Barri:
La Guineueta
Població:
Barcelona
Web:
https://ajuntament.barcelona.cat/noubarris/ca/noticia/torna-la-ruta-pinxu-panxo_635371


Dijous, 1 de març arrenca la quarta edició de Pinxu Panxo, la ruta de Tapes de Nou Barris que convida a descobrir i gaudir la millor gastronomia del barri en petits mos.

A la iniciativa se sumen una quarantena d'establiments repartits per tot el districte que cada dijous de 19 a 22 hores, oferiran una tapa especial a preu molt reduït. Propostes fredes, calentes, de mar, de muntanya, exòtiques, d'autor... conformen la carta d'aquesta edició en què totes les tapes prometen no deixar a ningú indiferent.

Per a l'ocasió i per afavorir, també, el passeig pel barri, s'han creat quatre rutes diferents als voltants del pg. Fabra i Puig (Vilapicina i la Torre Llobeta), la Seu del Districte (Guineueta-Portal- El Turó de la Peira), Via Júlia (Verdun-la Prosperitat) i l'avinguda Rio de Janeiro (Porta), que condueixen els nostres paladars d'establiment en establiment, per tastar el barri de tapa en tapa.

Aquestes rutes, així com l'oferta concreta de cada establiment amb descripció i fotografia, estan disponibles al web pinxupanxo.com, on podem a més, crear la nostra ruta personalitzada filtrant l'oferta en funció de la nostra ubicació concreta en cada moment.

A diferència d'altres rutes d'aquest estil, la de Pinxu Panxo s'allarga durant tots els dijous de l'any, i només s'atura els mesos més freds de gener i febrer.

Consulteu el llista de restaurants que participen en aquest enllaç.

Informació a tenir en compte

Planificar

Dijous de 19:00h a 22:00h.

Preus

Entrada general de: 2.25 € (una tapa o pinxo i la beguda).