Bodega Pàdua

Finalista
Local notori o innovador
2018
Sarrià-Sant Gervasi
Cuina mediterrània
Menys de 20 €

Típic celler de barri, fundat el 1949 per al servei a domicili de vins i destil·lats al veïnat d’El Farró i la zona alta de Barcelona, trenta anys després s’aniria transformant, primerament, amb un taulell i, després, amb una barra de bar-cafeteria. A continuació, s’hi van anar habilitant racons per disposar de més espai i, finalment, s’hi va muntar una cuina perquè funcionés com a restaurant. Amb barra, sala i terrassa interior, és també un petit museu d’objectes antics i fotografies en blanc i negre, en gran part donacions, i la seu del Club 600 Catalunya, és que per això que aquest entranyable vehicle forma part de la decoració. Al migdia hi ha menú de dilluns a dissabte, amb especialitats com el bacallà i els cargols, i carta amb tapes com l’Aperitiu Anticrisi, coques, ous ferrats, hamburgueses, entrepans especials i plats tradicionals. 

Contacte

Carrer Pàdua, 92. 08006 Barcelona.
932 123 056