Can Recasens
“Celler de l’art i el bon menjar” i establiment icònic de la rambla del Poblenou, en una finca modernista que, a l’interior, conserva les rosasses i les rajoles hidràuliques originals. Al seu artífex, Jaume Recasens, un bon dia se li va ocórrer oferir, en un racó de la carnisseria familiar inaugurada el 1906, pernil i embotits. I d’aquí, explica, el seu entusiasme pel producte artesà i la seva vocació de servei van ordir el que avui és el seu màxim afany: un projecte de restauració senzill, però de qualitat, que va posar en marxa amb la seva germana Teresa. A Can Recasens proposen generoses fustes de les esmentades delicadeses amb pa amb tomàquet, carpaccios i amanides fresques, com ara la de foie. Els sabors autèntics s’hi fusionen amb l’expressió artística, ja que, a més, funciona com a galeria d’art, i s’exposen obres en un local amb diverses sales que també acullen les seves pròpies composicions amb flors seques, fruites i hortalisses i la música en directe d’una banda de jazz dues nits al mes. A més, a la botiga gurmet, pots comprar i emportar-te a casa el que has degustat al restaurant: xarcuteria, formatges catalans i francesos i el celler seleccionat. El 2023 va obrir el segon local a Sant Cugat del Vallès.
Contacte