CrudiCakes

Finalista
Sostenibilitat
2024
Les Corts
Menys de 20 €

Convençuda que qualsevol acció per cuidar el planeta, per petita que sigui, sempre suma, Mirian Fernández, artífex de CrudiCakes, va apostar per l’alimentació ecològica, crudivegana i de km 0. El compromís amb el consum conscient s’adverteix tant en l’elecció d’ingredients ecològics com en l’ús d’envasos biodegradables, reciclables i retornables amb bonificació, a més d’altres pràctiques per reduir els residus. Col·labora amb productors locals, per tal de fomentar l’economia circular i contribuir a la sostenibilitat mediambiental. 

La seva alternativa a la rebosteria convencional parteix d’una filosofia fonamentada en la responsabilitat i el benestar. Les temptacions saludables d’aquesta pastisseria plant-based artesana són aptes per a gent amb diabetis, intoleràncies alimentàries i seguidors de la dieta paleo. En l’elaboració dels productes: balls, bars, pots, pastissos, mones i torrons, fan servir fruites seques, dàtils i fruita fresca i, de vegades, hi afegeixen espècies i superaliments (lúcuma, baobab, espirulina, baies de goji, matxa cerimonial), i treballen sense farina, soja, cacauets, oli de palma, lactis, ou, sucres afegits, additius ni greixos trans. 

Lliurament a domicili amb una empresa de transport ètica. 

Contacte

Comte de Güell, 25. 08028 Barcelona.
644 207 730