Festes. Del 19 de desembre al 6 de gener torna la Fira de Reis de la Gran Via.

Com cada any la gran via de les Corts Catalanes serà l’escenari de la Fira de Reis, amb 243 parades de diferents sectors:

• Joguines: 58 parades que oferiran joguines tradicionals i peluixos, entre altres productes típics d’aquesta fira, i que se situaran entre els carrers del Comte d’Urgell i Muntaner.
• Regals: 140 parades de productes tradicionals i artesans i de regals diversos, que s’instal·laran entre els carrers de Calàbria i Comte d’Urgell.
• Artesania: 34 parades d’artesania catalana, entre els carrers de Rocafort i Calàbria.
• Xurreries: 11 parades distribuïdes per tota la fira.

Obrirà de 10.00 a 21.00 hores, excepte els dissabtes i vigílies de festius, que tancarà a les 22.00 hores, i se situarà als laterals de la gran via de les Corts Catalanes, entre els carrers de Muntaner i Rocafort. L’entrada és gratuïta.

Planificar


Com cada any, la Gran Via de les Corts Catalanes acollirà la Fira de Reis que comptarà amb 243 parades de diferents sectors:

· Joguines: compta amb 58 parades que se centraran en la venda de joguines, oferiran joguines tradicionals i peluixos, entre d´altres productes típics d'aquesta Fira, i que estan ubicades entre els carrers Comte d´Urgell i Muntaner.

· Regals: 140 parades de productes tradicionals i artesans i de venda de regals varis, que estaran instal·lades entre els carrers de Calàbria i Comte d´Urgell.

· Artesania: aquest sector compta amb un total de 34 parades d´artesania catalana, entre els carrers de Rocafort i Calàbria.

· Xurreries: 11 parades, distribuïdes per tota la fira.

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Gran Via (entre Rocafort i Muntaner)

Adreça:
G.V. Corts Catalanes, 580
Districte:
Eixample
Barri:
Sant Antoni
Codi postal:
08011
Població:
Barcelona

Els usuaris que han vist això també han vist...