Pavellons 1, 2, 2.1, 3.1, 4, 5 i Plaça Univers.
Venda anticipada d'entrades a partir del 22 de juliol, a la web del Saló.

Fires. Edició especial del Saló del Manga de Barcelona, que fa 25 anys.

Aquest any el Saló del Manga de Barcelona arriba a les 25 edicions. El saló és el punt de trobada dels amants del manga, l’anime, el cosplay i la cultura i la gastronomia japoneses. Aquesta serà una edició especial plena de sorpreses, començant pel canvi de denominació, ja que a partir d’ara el saló s’anomena Manga Barcelona.

A la plaça Univers de Fira Barcelona se situarà el gran escenari cobert, així com els food trucks, els restaurants, la botiga oficial Manga Barcelona i el punt d’informació.

El pavelló 1 serà l’escenari dels expositors Japan Experience i Mini-Stage.

A la planta baixa del pavelló trobarem altres expositors, el Manga Kids, el Manga Sport, el Japan Experience, la Zona Fanzines, l’Artists Alley i la Zona Nintendo.

A la planta superior del pavelló 2 (anomenada 2.1) hi haurà l’espai “L’esperit del Japó”, on s’oferiran activitats relacionades amb la cultura japonesa, com el taller de gastronomia japonesa Nihon Ryori.

El pavelló 4 serà el recinte on se situaran l’espai infantil i els tallers de manga, d’anime i de cosplay, a més d’exposicions, soft combat i altres activitats.

Al pavelló 5 es podrà visitar l’exposició “25 Manga Barcelona”.

Planificar


El 25 Manga Barcelona se celebra aquest any del 31 d'octubre al 3 de novembre de 2019 als Pavellons 1, 2, 2.1, 3, 4, 5 i Plaça Univers de Fira Barcelona Montjuïc, on ocuparà aproximadament uns 78.000 metres quadrats. El certamen organitzat per FICOMIC oferirà nombroses activitats culturals, així com exposicions, conferències, signatures d'autors, tallers, a més de la participació de destacats autors de manga. Aquest any disposarem de més activitats participatives que mai. Volem que Manga Barcelona no sigui només la gran festa del manga, anime, cosplay i la cultura japonesa, sinó també un gran festival en què la part principal sigui el públic.

Aquest any el Saló del Manga de Barcelona compleix 25 edicions, 25 anys de creixement, d'èxit, de referent a Espanya en els qual tots, expositors, autors, conferenciants, visitants, otakus, mitjans de comunicació... tots i cadascun de nosaltres hem contribuït a això, el punt de trobada dels amants del manga, anime, cosplay, cultura i gastronomia japonesa.

És una edició especial plena de sorpreses que anirem revelant a mesura que es vagi acostant el certamen. Per començar canviem de denominació, passem a dir-nos Manga Barcelona.

LA PLAÇA UNIVERS acollirà el gran escenari cobert. En aquesta plaça també estaran ubicats els food-trucks, restaurants, botiga oficial Manga Barcelona i el punt d'informació.

EL PALAU 1 acollirà expositors, el Japan Experience i el Mini-Stage.

LA PLANTA BAIXA DEL PALAU 2 albergarà expositors, Manga Kids, Manga Sport, Japan Experience, Zona Fanzines, Artists Alley, Zona Nintendo.

LA PLANTA SUPERIOR DEL PALAU 2 (anomenada 2.1), acollirà l´espai L´Esperit del Japó on es realitzaran activitats relacionades amb la cultura japonesa i les seves tradicions. Allà trobarem el taller de gastronomia i el Japonesa-Nihon Ryori.

El PALAU 4 serà el recinte on s´ubicaran l´espai infantil, els tallers de manga, d´anime, de cosplay, a més d´exposicions, soft combat i altres activitats.

AL PALAU 5 es podrà visitar l'exposició '25 Manga Barcelona'. Trobaràs l'Auditori/Sala Cinema, la Fan Zone, Nunka Stage i d'altres espais.

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Fira Barcelona

Adreça:
Av Reina Maria Cristina, 2*16
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona

Els usuaris que han vist això també han vist...

Fira Barcelona Av Reina Maria Cristina 2*16 (Sants-Montjuïc)
El Born Centre de Cultura i Memòria Pl Comercial 12 (Ciutat Vella)
El Corte Inglés *Plaça Catalunya Pl Catalunya 14 (Eixample)