Fismuler
Una de les criatures de Familia La Ancha, saga amb restaurants a Madrid i Barcelona. Fismuler, que va néixer a la capital i després es va allotjar a l’hotel REC de la Ciutat Comtal, és una casa de menjars moderna. La seva és una proposta gastronòmica difícil de classificar però amb fons, camuflat entre bon rotllo, estètica i amabilitat. La carta es compon d’elaboracions reconeixibles però amb molta tècnica i reflexió al darrere. Plats fixos i de temporada, racions per compartir, sabors memorables basats en productes naturals de quilòmetre zero. Cal provar l’original truita de lluç a la koskera, l’orada semicurada amb ametlla i raïm, l’escalopa amb ou i tòfona, el be présalé amb hummus, iogurt i remolatxa, i el pastís de formatge. Respecte a la beguda, vins que és possible demanar per copes, gerres de rebujito i llimonada casolans, cafè infusionat, i seguint la filosofia “anís + aranyons = patxaran”, destil·lats que maceren amb ingredients estacionals. Ambient cosmopolita, barreja de públic forà i local, que sap que allà es menja de meravella. Música en directe cada nit. Fismuler es tradueix com ‘molí de peix’ en alemany, encara que el va inspirar un establiment vienès especialitzat en escalopes.
Contacte