Ceres Natural, un espai per a la salut

CERESNATURAL és una cooperativa que treballa per la salut a través de la venda de productes ecològics de proximitat i de la realització de teràpies naturals. La seva motivació és oferir un espai que fomenti àmpliament la sostenibilitat, el comerç just, i la salut  per tal d’aconseguir que cadascú es faci responsable de la seva pròpia salut i la del planeta.

Compten amb un espai ample i sense barreres i amb bona accessibilitat. Tant la decoració, com la disposició dels productes i el tracte estan concebuts per crear un ambient agradable i familiar.

L’augment en el consum de productes ecològics davant la quantitat de problemes que s’han presentat en els aliments industrials, fa visible la necessitat de produir aliments que siguin completament naturals, sense cap additiu químic, que pugui afectar la salut dels consumidors. CERESNATURAL vol ser un punt de referència en el barri de Sant Antoni en la venda d’aquest tipus de productes. 

Hi podeu trobar: algues, alimentació infantil, begudes vegetals i sucs, cervesa, vi, cava, cafè, infusions i te, fruita i verdura fresca, cereals i llegums (a granel), dolços i galetes, pa, fruits secs (a granel), herbes, espècies i llavors (a granel), productes sense gluten i complements dietètics. També tenen productes de higiene i neteja, cosmètica i menjar per animals.

El seu  objectiu és la restitució de la salut de la forma més rapida i segura, seguint el principi universal de curació que estableix el no perjudicar com a prioritat. Per això han creat un espai integral que fomenta àmpliament la salut i que ofereix:

  • Un sala  que afavoreix les transformacions personals mitjançant la pràctica de ioga, meditació, perineu femení, etc.
  • Un servei de Teràpies Naturals, on es valora cada cas amb professionalitat i un tracte personalitzat, que possibilita el manteniment d’un sa equilibri i el tractament de problemes concrets de salut, sempre amb recursos naturals: acupuntura, kinesiologia, osteopatia, teràpia floral, bionutrició, cromopuntura, parbiomagnètic.

La podeu trobar a la Ronda de Sant Pau, 49 de Barcelona

Botiga Ceres Natural

Enllaços i materials relacionats