Çukor, artesans del dolç

És una botiga, un taller i un obrador artesà de dolços. Çukor són Peter Sandor i Enmanuel Abraham, un hongarès i un bretó que es dediquen al que més els agrada: fer caramels, bombons, gominoles, núvols, confits de xocolata i especialitats de rebosteria. Ara fa dos anys van obrir la seva botiga al cor de la ciutat, al carrer Palau, 5, i van ampliar les seves activitats tot organitzant tallers per a tots els públics, també, per a les escoles barcelonines.

La seva relació amb la comunitat els va portar a obrir les portes de l’obrador a les escoles barcelonines. Com que participen en el projecte educatiu “El Comerç i les Escoles”, periòdicament reben la visita d’infant i joves que, durant una hora, es converteixen en aprenents en la preparació dels dolços. I surten del taller amb la seva piruleta de xocolata, núvols i caramels.

Pel que fa als tallers oberts al públic, les seves propostes pel que fa a la xocolata els ha portat a fer-ne un sobre les xocolates del món, i xocolateria creativa infantil. Organitzen i acullen activitats per a aniversaris infantils, i amb els adults, fan tallers a la carta.