El Rei de la Màgia

“El Rei de la Màgia” es va fundar el 1878 per Joaquim Partagàs, convertint-se en la botiga de màgia de Barcelona més antiga que es coneix, i on es podien adquirir tot tipus de material especialitzat dins un ambient agradable, íntim i ple de entusiasme. Aquest esperit originari es va mantenir anys després, quan Carles Bucheli el va succeir fins a la seva mort, el 1981.

Des de 1984, aquest establiment emblemàtic de la ciutat està a les mans de Josep Mª Martínez i Rosa Mª Llop i que han volgut reivindicar aquest aspecte mitjançant un fons museístic de la botiga. Allà es podran trobar tot tipus d’objectes centenaris i curiosos, adquirits o a base de donacions, així com un recorregut per la història de la màgia i el seu paper catalitzador a l’exposició permanent que tenen instal·lada al carrer Jonqueres.

Per altra banda, el bar resulta un espai singular, on tots els afeccionats poden gaudir d’un ambient tranquil, inclòs participant en jocs que s’ofereixen, així com espectacles a càrrec de mags professionals i amateurs. 

El Rei de la Màgia

Enllaços i materials relacionats