Eroica Caffè Barcelona

PREMI AL COMERÇ INNOVADOR

Premi

L’Eroica és una cursa ciclista italiana que va inspirar Graciela Nowenstein i Miguel Santalices a obrir un cafè amb aquest nom ara fa poc més d’un any, l’estiu de 2018. Actualment, és molt més que un punt de trobada, perquè també reuneix apassionats de les bicis clàssiques de la nostra ciutat en un cafè de tradició italiana. Tot això i el fet de treballar amb producte local, de proximitat i de primera qualitat han fet que aquest establiment hagi estat guardonat amb el Premi Comerç de Proximitat. “Rebre un reconeixement per part de l’Administració ens anima a continuar amb més força”, explica Santalices. I continua: “El premi ajuda a fer més gran el comerç de proximitat i viceversa”.

El local fusiona gastronomia, cultura i ciclisme en una proposta que convida el client a viure la vida així, com una cursa sense presses, però sense pauses. “Hi ha curses que són com el Tour de França i curses que no coneix ningú. Per a una ciutat com Barcelona, amb un gran comerç de proximitat, el Premi Comerç és com un Tour de França, i guanyar-lo és il·lusió per continuar endavant”, explica Miguel Santalices.

Una exposició, un taller de reparacions o un espai de venda d’articles per a bicicletes comparteixen espai en aquesta cafeteria-restaurant que ens convida a participar d’un ritme de vida més humà, proper i senzill. I això també és fer barri i fer ciutat.

 

 

 

 

 

 

 

Eroica Caffè Barcelona

Enllaços i materials relacionats